24option.com och Juventus FC

Optionsmäklaren 24option, läs mer om 24option på våran 24option recension, och Juventus FC inleder ett strategiskt partnerskap, nedan följer mer information från Juventus hemsida.

Juventus Football Club och 24option.com, den ledande binära optioner mäklaren, kan idag bekräfta starten på ett tvåårigt partnerskap som kommer att pågå till slutet av 2015/16 säsongen.

”Juventus fortsätter att arbeta med strategiska partners som delar klubbens principer både på och utanför planen”, säger Francesco Calvo, Bianconeri Chief Revenue Officer hos Juventus.
”Vi glada för att locka ett företag som på så kort tid har blivit en ledande aktör inom sitt område. Vi ser fram emot ett långt och ömsesidigt fördelaktigt partnerskap. ”

24option blir klubbens exklusiv partner på global nivå, inom offline och marknadsrättigheter.

”Vi är stolta över det partnerskapsavtal som binder oss till Juventus. Vi är båda ledande inom våra respektive områden på global nivå ”, tillade en talesperson för 24option.com.
”Vårt partnerskap betonar synergierna mellan fotboll och handel med binära optioner, där förberedelserna och genomförandet är nycklarna till framgång. 24option är entusiastisk över möjligheten att samarbeta med Juventus.”