EZTrader Recension

EZTrader erbjuder en bra portfölj av tillgångar som passar för de flesta typer av binär optionshandel. Utöver detta så erbjuder EZTrader en bra avkastning på upp till 95% och bonus på upp till 100% vilket gör EZTrader till en vinnande optionsmäklare. Supporten hos EZTrader är suverän och väldigt hjälpsam och kan även nås via Skype. EZTrader har utvecklat en egen handelsplattform för handel med binära optioner som är mycket tillförlitlig och lättanvänd vilket ger investeraren många resurser för en lyckad handel med binärer. Unika funktioner som är värda att nämnas är Försäkring, Close, Extend, Double Up, vilket betyder att man kan stänga, förlänga eller dubbla en binär option innan inlösen. EZTrader erbjuder även marknadens bästa bonus på upp till 100% samt ett lågt omsättningskrav för att få ut bonuspengarna.

Detta tyckte vi mest om hos EZTrader

    • Fria dagliga handelssignaler
    • Många olika handelsfunktioner för att minimera risk
    • Försäkring på upp till 15%
    • Bra bonuspolicy och omsättningskrav
    • Hög standardavkastning på 95%.

Öppna konto hos EZTrader

EZTrader
EZTrader EZTrader Överblick
Mäklarnamn EZTrader
Hemsida http://www.eztrader.com/?Lang=sv-SE
Grundat 2008
Huvudkontor Cypern
Svenska
Reglerad
Plattform Egenutvecklad
Optionstyper Digital, Touch, Range, 60 Sekunder
Handelsfunktioner Close, Extend, Double Up, Autotrader
Tillgångar 12 Valutapar, 11 Index, 28 Aktier, 6 Råvaror, 1 Obligation
Inlösentidpunkter 60 sekunder – 1 vecka
max. Avkastning 95%
max. Avkastning High Yield 400%
Försäkring upp till 15%
Bonus upp till 100%
Konto från 1400 kr
Minsta handelsbelopp 20 $/€
Mobilhandel
Inbetalningsmetoder Kreditkort, Banköverföring, Moneybookers, Neteller
Kontovalutor SEK, USD, EUR, GBP
Språk Svenska, Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Norska, Arabiska
Demokonto
Support Chatt, E-post, Telefon, Skype
Svensk support

Företaget

EZTrader.com ägs av WGM Service Ltd. som grundades 2008 och är beläget på Cypern. WGM Service Ltd. är ett företag inom EU och grundarna till företaget har en mångårig erfarenhet av de finansiella marknaderna som Forex (Valutahandel) och handel med binära optioner då de äger ett flertal optionsmäklare. Detta tyder på en binära optioner mäklare med ett långsiktigt engagemang.

Hur man handlar binära optioner hos EZTrader
Genomgång av handelsplattformen hos EZTrader. EZTrader erbjuder en helt svenskspråkig plattform för handel med binära optioner.

Fördelar

Hemsida och plattform på svenska, aggressiv bonuspolicy, tillförlitlig plattform, snabba utbetalningar, många olika optionstyper (High/Low, Touch, Range och långsiktiga optioner med en löptid på flera dagar. EZTrader erbjuder även unika tjänster som Close, Extend, Double Up och Auto Trade, allt för att skapa en säker handelsmiljö. De är också den enda optionsmäklare som vi känner till som erbjuder gratis handelssignaler.

Nackdelar

Färre inbetalningsalternativ än hos andra mäklare, dock så erbjuds givetvis de mest vanliga.

Öppna konto hos EZTrader

Avkastning

EZTrader erbjuder en standardavkastning på 95% vilket är en av de bästa bland alla optionsmäklare, vid förlust så erbjuds en försäkring på upp till 15%.

Handel

Förutom att EZTrader erbjuder många tillgångar samt optionstyper så erbjuder de även många olika inlösentidpunkter. EZBTrader erbjuder även många binära handelsresurser som gratis handelssignaler, videokurser för att lära sig att handla med binära optioner och personlig rådgivning och träning.

Plattformen

Plattformen som används av EZTrader är en egenutvecklad plattform som är en mycket stabil och tillförlitlig plattform som passar både den individuella som institutionella investeraren. Investeraren erbjuds även många inbyggda resurser för att kunna göra ett bildat investeringsval.

Inbetalningsalternativ

EZTrader erbjuder en mängd inbetalningsalternativ allt från banköverföring och kreditkort till mer exotiska alternativ som Skrill och andra e-plånböcker.

Bonus

EZTrader erbjuder en procentuell bonus på upp till 100%, utöver detta så erbjuds även försäkringspaket där EZTrader täcker en del av förlusterna. EZTrader erbjuder även en av marknadens bästa bonusvillkor att kunna plocka ut bonuspengarna.

Tillgångar hos EZTrader

EUR/USD
GBP/USD
EUR/JPY
USD/JPY
GBP/JPY
EUR/GBP
AUD/USD
USD/CAD
USD/CHF
EUR/CHF
NZD/USD
USD/RUB

FTSE
DAX
DOW JONES
NASDAQ
BOVESPA
CAC
S&P 500
IBEX
NIKKEI
TOPIX
SPI 2000

BOEING
EXXON
GOOGLE
APPLE
MICROSOFT
MCDONALD’S
NIKE
VODAFONE
ING GROUP
COCA COLA
AMAZON
BAIDU
DISNEY
FACEBOOK
ALLIANZ
BMW
HSBC
FRANCE TELECOM
RENAULT
TOTAL
VIVENDI
SIEMENS
BP
GAZPROM
SONY
KONAMI
HONDA
TOYOTA

GULD
SILVER
OLJA
KOPPAR
SOCKER
KAFFE

EZTrader