Strategier

Hedging

Hedging
mars 12, 2014 Kommentarer inaktiverade för Hedging

Vid all finansiell handel så är riskmedvetenhet av största vikt. Hedging är en strategi som tillåter att minimera risken och maximera förtjänsten. Genom att avvända hedging som en strategin kan även låta dig tjäna pengar utan att medvetet välja en ... Read More »

Volatilitet

Volatilitet
mars 12, 2014 Kommentarer inaktiverade för Volatilitet

Målet med denna strategin är att söka efter volatilitet på marknaden. För detta så måste vi öppna en graf samt välja att se marknadsvolym För detta måste så vi öppna en graf för önskat instrument. Då grafen visar stora volymer ... Read More »

Bollingerband

Bollingerband
mars 12, 2014 Kommentarer inaktiverade för Bollingerband

Målet med denna strategin är att hitta tidpunkten då en teknisk korrigering kommer att ske på marknaden. För detta så måste vi öppna en graf för önskat instrument samt välja Bollingerband som analysverktyg. En blå övre gräns och en röd ... Read More »

Relative Strength Index

Relative Strength Index
mars 12, 2014 Kommentarer inaktiverade för Relative Strength Index

Målet med denna strategin är att hitta tidpunkten då en teknisk korrigering kommer att ske på marknaden. För detta så måste vi öppna en graf för önskat instrument samt välja RSI (Relative Strength Index) som analysverktyg. När RSI är över ... Read More »

MACD

MACD
mars 12, 2014 Kommentarer inaktiverade för MACD

Målet med denna strategin är att hitta tidpunkten då en teknisk korrigering kommer att ske på marknaden. För detta så måste vi öppna en graf för önskat instrument samt välja MACD (Moving Average, Convergence-Divergence) som analysverktyg. När den gröna linjen ... Read More »

Raff Regression Channel

Raff Regression Channel
mars 12, 2014 Kommentarer inaktiverade för Raff Regression Channel

Målet med denna strategin är att skapa en kanal i vilken marknadspriset rör sig upp eller ner. För detta så måste vi öppna en graf för önskat instrument samt välja Raff Regression Channel som analysverktyg. Motståndet representeras av en röd ... Read More »