TopOption Recension

TopOption erbjuder en bra portfölj av tillgångar som passar för de flesta typer av binär optionshandel. Supporten hos TopOption är bra och hjälpsam. Utöver detta så hålls alla kunders kapital på segregerade konton då TopOption är den första reglerade binära optionsmäklaren . TopOption använder sig av SpotOptions plattform för handel med binära optioner vilken är suverän.

Detta tyckte vi mest om hos TopOption

    • Reglerad av Finansinspektionen
    • Insättningsgaranti på 20.000€
    • Minsta investeringsbelopp endast 100€/$
    • Många olika insättningsalternativ inklusive lokal banköverföring
    • Hög avkastning på upp till 500% och försäkring på 15% vid förlust.

Öppna konto hos TopOption

TopOption

 

TopOption TopOption Överblick
Mäklarnamn TopOption
Hemsida www.topoption.com
Grundat 2012
Huvudkontor Cypern
Svenska
Reglerad
Plattform Spotoption
Optionstyper Call/Put, Options Builder, One Touch, 60sec, Paroptioner
Handelsfunktioner Dubbla, Sälj Tillbaka, Pro Trader, Försäkring
Tillgångar 14 Valutapar, 25 Index, 26 Aktier, 7 Råvaror
Inlösentidpunkter 60 sekunder – Veckor
max. Avkastning 85%
max. Avkastning High Yield 500%
Försäkring upp till 80%
Bonus upp till 100%
Konto från 100 $/€
Minsta handelsbelopp 10 $/€
Mobilhandel
Inbetalningsmetoder Kreditkort, Banköverföring, Skrill, Nordea, SEB
Kontovalutor USD, EUR, GBP
Språk Engelska, Franska, Italienska, Tyska, Spanska, Arabiska, Japanska
Demokonto
Support Chatt, E-post, Telefon
Svensk support

Företaget

TopOption ägs av Safecap Investments Ltd. som även äger den välrenommerade valutamäklaren Markets.com som ansvarar för driften av TopOption, företaget grundades 2008 är är en av pionjärerna inom finansiell online handel. Då företaget är det första att regleras av finansinspektionen samt att de drivs via Markets.com så kan vi lätt säga att det tyder på en mäklare med ett långsiktigt och seriöst engagemang.

TopOption

Fördelar

Snabba utbetalningar, bra avkastning, bra bonusar och bonuspolicy, TopOption erbjuder många resurser för oerfarna investerare som e-böcker, videokurser och webinarer. Många olika tillgångar för investeraren som är intresserad av handel i aktieoptioner och indexoptioner. Många olika optionstyper, inklusive parhandel. Många olika inbetalningsmetoder, även lokala svenska som banköverföring till TopOptions konton hos SEB eller Nordea. TopOption är även den ända optionsmäklaren som erbjuder support 24 timmar om dygnet 5 dagar i veckan.

Nackdelar

Ingen svensk kundtjänst eller hemsida för tillfället.

Öppna konto hos TopOption

Avkastning

TopOption erbjuder en avkastning på 85%, vilket är bättre än genomsnittet, för VIP konton erbjuds en högre avkastning. TopOption erbjuder även binära optioner med längre inlösentidpunkter där avkastningen kan uppgå till 500%. Utöver detta så är varje optionshandel försäkrad vid förlust på upp till 15%.

Handel

TopOption erbjuder ett gediget utbud av tillgångar och många olika inlösenalternativ, de erbjuder även en mängd olika optionstyper som 60 sekunder, Över/Under, Touch. De erbjuder även många olika handelsfunktioner som, Roll Over, Dubbla, Sälj Tillbaka, Förläng och handel från grafer vilket garanterar en säker handelsmiljö.

Plattformen

Plattformen som är utvecklad av SpotOption är en mycket stabil och tillförlitlig plattform som passar både den individuella som institutionella investeraren. Investeraren erbjuds även många inbyggda resurser för att kunna göra ett bildat investeringsval. TopOption erbjuder även social handel där andra investerares handelsval visas.

Inbetalningsalternativ

TopOption erbjuder en mängd inbetalningsalternativ, och flest av alla optionsmäklare då de är reglerade. Hos TopOption så kan man betala in på sitt handelskonto för binär handel med kreditkort, banköverföring (SEPA), Webmoney, Skrill samt även lokal banköverföring till TopOptions konto hos SEB och Nordea.

Bonus

TopOption erbjuder en generös bonus på upp till 100%. De erbjuder även ett generöst omsättningskrav på 20 gånger. Då bonus är lite av ett dubbeleggat svärd så har TopOption även angivit i sina användarvillkor att kunden ej måste mottaga bonus och att om han har mottagit en bonus av misstag så kan han välja att annulera den om han ej har utför mer än 5 transaktioner sedan bonusen sattes in på handelskontot för handel med binära optioner.
TopOption

Tillgångar hos TopOption

NZD/USD
USD/CHF
USD/ZAR
USD/SGD
AUD/USD
USD/RUB
USD/BRL
USD/TRY
EUR/GBP
EUR/JPY
USD/CAD
USD/JPY
GBP/USD
EUR/USD

ISE 30
DAX
ASX
IBEX
NIFTY
NIKKEI
TEL AVIV
TOPIX
KL FUTURE
STRAITS
NASDAQ
S&P 500
SSE180
HANG SENG
BOMBAY
KUWAIT
DUBAI
TADWUL
RTS
FTSE 100
DOW JONES

CITIGROUP
MICROSOFT
APPLE
GAZPROM
GOOGLE
COCA COLA
HSBC
ROLLS ROYCE
TATA MOTORS
TEVA PHARMA
BNP PARIBAS
TESCO
SAB MILLER
S. BANK INDIA
PETROBRAS
IBM
GOLDMAN SACHS
FRANCE TELECOM
FIAT
BRITISH AMERICAN TOBACCO
BIDU
BARCLAYS
AMAZON
NISSAN
LUKOIL

OLJA
PLATINA
SOCKER
KAFFE
VETE